Vilka är vi på Flyttstädning Göteborg?
Här hos oss på Flyttstädning Göteborg är vi cirka ett tiotal anställda som tillsammans strävar efter att utföra förstklassig flyttstädning. Hos oss är mångfald ett naturligt begrepp och vår arbetsgrupp representeras av flera olika nationaliteter.

Självklart är vi godkända för F-skatt och är försäkrade vid Länsförsäkringar för eventuella skador hos kund på upp till tio miljoner kronor. Vi betalar även försäkringar för vår personal ifall de skulle råka skada sig under arbetstid.

All personal har dokumenterad arbetslivserfarenhet relaterad till arbetet. Flyttstädning Göteborg är en drogfri arbetsplats. Punktlighet och pliktkänsla genomsyras av vårt arbete gentemot våra kunder.

Nöjda kunder Vårt mål är att du som kund ska bli nöjd med det arbete som du beställer av oss och gärna anlita oss igen. Ditt önskemål är vår högsta prioritet och vi försöker att i så stor utsträckning som möjligt eftersträva detta, och hålla hög kvalité på våra arbeten. Vi garanterar att du som kund alltid är helt nöjd med våra tjänster, annars kompenserar vi dig så att du blir nöjd.
Vi utreder noggrant eventuella reklamationer, dokumenterar och utvärderar dem så att vi lär oss inför framtiden.

Info

Flyttstädning Göteborg
Epost: info@flyttstädning-göteborg.com
Tel: 073-6379908
Sofiagatan 10, 416 72 Göteborg
Orgnr 559241-9229